Need a little more sweetness in your life? Zenner brengt je met de Sugar Coated-collectie in zoete sferen. Zo zoet dat het glazuur van je tanden barst? Zeker niet! Combineer de limiteds met een denim- of bikerlook voor een stoer geheel.

Sugar Coated


Sweet Velvet

Velvet is helemaal on trend! Velvet wordt afgewisseld met liefelijke fluffy items, beide met een zijdezachte touch. Naast lieflijke strikjes mogen bloemen niet ontbreken bij deze limiteds. Zenner kiest binnen de Sugar Coated-collectie voor schattige bloemspeldjes, die als het ware geglaceerd lijken. Daar stroomt het water je toch van in de mond?

Pink Promisses

Op een roze wolk van zijdezacht velvet en fluffy accessoires bereidt Zenner je voor op het komende seizoen. In tegenstelling tot andere modekleuren is pink geen kortstondige passant – de kleur wil maar niet wijken voor andere trendkleuren als paars, koraalrood en mosgroen. En dat snappen ze bij Zenner, met de nieuwe Sugar Coated-limiteds kun je in een handomdraai verschillende looks creëren die een eigenzinnig en unieke uitstraling geven.
Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen.
Naast Sugar coated heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties.