WAT JE OOK DOET, JE HAAR ZIT GOED MET STAY-IN-HAIR VAN ZENNER!

In de Stay-in-Hair accessoires van Zenner is op een slimme manier rubber verwerkt zodat ze niet uit je haar glijden. De accessoires zorgen ervoor dat je coupe in iedere situatie goed blijft zitten; of je nu sport, danst op een festival, speelt met je kinderen of een belangrijke presentatie geeft. Klik hier voor de Stay-in-Hair accessoires.


Ook zo’n sporter?

Dan wil je ook dat je haar goed zit. Geen last meer van losse plukken, alle aandacht voor de sport dankzij de Stay-in-Hair elastieken van Zenner! Aeola laat je een handig kapsel zien!

How-to

Tijdens het sporten…

Je schiet in je sportkleding en maakt snel een handig kapsel met een haarbandje van Stay-in-Hair. Niets haalt jou nog uit je concentratie. Schoenen aan en sporten maar. Na afloop kom je moe en voldaan weer thuis, drinkt je bidon leeg en werpt een blik in de spiegel. Je haar zit nog prima in model!


Ken je dat, een drukke thuis-dag?

Je kent ze wel die dagen dat je 1000 dingen tegelijk moet doen, veel gerèn en geregel. Dan heb je behoefte aan een snel en makkelijk kapsel waarmee je er toch de hele dag goed uitziet. Aeola laat je zo’n handige coupe zien!

How-to

Op drukke momenten…

Je schiet in je spijkerbroek en neemt even vlug de dag door. Veel geregel, de kinderen wegbrengen, koffie met een vriendin, huis aan kant, een paar boodschappen halen: genoeg te doen vandaag! Makkelijk en snel steek je je haar op met een Stay-in-Hair klem van Zenner. Dat blijft wel zitten tot vanavond!


Girls just wanna have fun!

Tijd voor jezelf, even relaxen en helemaal los? Je hebt plannen voor een leuk festival met je vriendinnen. Als je uit je bol gaat wil je wel dat je haar goed blijft zitten. Aeola laat je een hip kapsel zien waardoor je er de hele dag stralend en feestelijk uitziet!

How-to

Tijdens een festival…

De plannen zijn gemaakt. Je print je festivalkaartje uit en pakt je spullen. Ready, set, go! Je maakt vlechtjes in je haar en zet ze vast met handige elastieken van Stay-in-Hair. Een laatste blik in de spiegel en je kunt op pad!


Hou jij ook zo van jouw werk?

Hou je ook zo van je werk? Maar is het altijd weer een uitdaging om er de hele dag goed uit te zien als je van bespreking naar presentatie vliegt? Aeola laat je een handig kapsel zien waardoor je er de hele dag tiptop uitziet!

How-to

Op het werk…

Het wordt een drukke dag vandaag op je werk. Veel klanten, besprekingen, deadlines, telefoontjes en je moet ook nog presenteren… Snel klem je je haar vast met een bananenklem.
Een makkelijke en verzorgde staart die de hele dag in model blijft!