Let’s get Caribbean! Met deze nieuwe zomercollectie haaraccessoires; Stay Caribbean huppel je over die heerlijke tropische stranden en lig jij met die verrukkelijke kokosnoot in je hangmat.

Stay Caribbean


Let’s Stay Caribbean!

Waan je in een paradijs met deze zomerse nieuwe haaraccessoires van Zenner.
Het kleurenpallet van deze collectie haalt de kleurrijke onderwaterwereld naar boven. Met sierlijke bruintinten en een zilveren of gouden touch biedt dit pallet alles wat jij nodig hebt om te schitteren deze zomer.

‘s Avonds chique cocktails drinken? Maak je look dan af met het prachtige haarsierraad van de Stay Caribbean collectie. Wanneer je op het punt staat lekker het water in te duiken, steek je je haar op met de kleurrijke Stay Caribbean elastiekjes en je bent ‘ready to go’!

De bruine sierklemmen zijn weer helemaal in deze zomer. Zo houd je de losse plukjes uit het gezicht en ziet je look er verzorgd uit. Heb je een beachparty? Met de vrolijke kralen haarband van Zenner dans jij de hele avond en blijft je haar mooi in model.
Laat die zomer maar komen!

Op zoek naar kapsel inspiratie? Ga dan naar onze Youtube!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner exclusieve themacollecties die tijdelijk te vinden zijn op de displays bij de drogisterijen.
Naast Stay Caribbean heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties. Bekijk hier de Latin Rhythm collectie!