OVER ONS

ONZE MISSIE EN VISIE

Elke dag werken we vol passie, om onze naam waar te maken en onze huidige missie na te leven. Daarnaast richten we een blik op de toekomst en hebben een heldere visie voor ogen. Als marktleider in haarmode op de Europese markt voelen we een sterke verantwoordelijkheid naar onze klanten. 

Missie

Zenner is hét haaraccessoire merk op de Europese markt. De accessoires die we maken passen binnen het modebeeld, maar moeten ook zeker functioneel zijn. Functional fashion is een term, die de producten van Zenner perfect omschrijft. Dagelijks zijn we meer met ons haar bezig dan we misschien denken. We vinden dan ook,  dat de producten die de we in of voor het haar gebruiken, zo gebruiksvriendelijk moeten zijn. Zenner biedt een ruim en exclusief assortiment aan haar -, cosmetica- en verzorgingsaccessoires. Hierbij proberen we altijd de wensen van zowel de klant (business), als de consument centraal te stellen. We onderscheiden onze producten door gebruik te maken van een uniek design en hoogwaardige materialen. Onze missie is niet alleen om de beste haarartikelen te produceren, maar ook om dat nog jarenlang te blijven doen. Hiervoor is het meer dan ooit van belang, dat we rekening houden met het milieu en onze grondstoffen. Dit doen we door duurzaam te ondernemen, gebruik te maken van milieuvriendelijke en afbreekbare grondstoffen en onze producten te laten produceren bij BSCI gecertificeerde leveranciers.

Visie

Zenner is een A-merk dat een breed assortiment biedt op het gebied van haaraccessoires en care producten, welke trendgevoelig zijn en onderhevig aan maatschappelijke veranderingen. We volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet en werken eraan, om onze positie als marktleider te behouden en internationaal uit te breiden. Zenner wil graag meerwaarde blijven creëren, nu en in de toekomst.