OVER ONS

MEDEDELING: STRATEGISCHE SAMENWERKING DAYES

Zenner Beauty Accessoires en Dayes zijn vanaf 22 december 2021 een strategische samenwerking aangegaan om elkaars expertise te benutten bij het realiseren van de gezamenlijke Europese groeiambities. Het Zenner team zal ongewijzigd onder de leiding van Marcel van Rijn verder gaan om te werken aan de succesvolle ontwikkeling van het Zenner merk in West Europa. Zenner & Dayes zullen de krachten bundelen op het gebied van Supply Chain Management, transport (o.a. inbound container stromen), Commercie en Finance. Het beleid voor het Zenner merk zal ongewijzigd voortgezet worden.

CEO Dayes BV, Wouter Meijerink:

“We zijn erg verheugd dat we Zenner bereid hebben gevonden om toe te treden tot de Dayes family. Het Zenner team kan terugkijken op succesvolle historie onder deskundige leiding van Marcel van Rijn. We geloven sterk in de huidige strategie van Zenner en willen waar mogelijk onze kennis en expertise op financieel & operationeel gebied toevoegen. We zijn ervan overtuigd dat succesvolle ondernemers als Marcel goed bij ons DNA passen en verheugd dat hij de komende tijd aan boord blijft om hieraan leiding te geven.”

“Graag helpen we Marcel en zijn team om de groeiplannen in binnen en buitenland te verwezenlijken, uitgaande van de kracht die is opgebouwd.”

CEO Zenner BV, Marcel van Rijn:

“Wij zijn als Zenner zeer trots, dat we in Dayes een strategische partner hebben gevonden, waarbij we onze gezamenlijke expertise op vele gebieden kunnen bundelen om zo onze groeiambities waar te kunnen maken. Zenner wil blijven innoveren en inspireren, waarbij Dayes perfect aansluit bij onze kansen om ook Internationaal te kunnen groeien. Belangrijk voor Zenner is dat de focus uiteraard blijft bij onze bestaande nationale en internationale Retail partners in o.a. Nederland, België, Duitsland, Baltische Staten etc.. Door de samenwerking zullen o.a. op Commercieel, financieel & transport gebied veel synergiën kunnen worden bereikt. Nieuwe productgroepen toevoegen en Internationaal uitbreiden zijn belangrijke pijlers. Wij zijn klaar voor de toekomst om door te groeien met onze bestaande klanten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”