Kelly Caresse X Zenner

ZennerNieuws

Kelly Caresse x Zenner

Kelly Caresse x Zenner, een limited edition collectie haaraccessoires

Vanaf vandaag exclusief bij Etos verkrijgbaar, een limited edition collectie haaraccessoires ontwikkeld door Kelly Caresse en Zenner.

Over Kelly Caresse:
Kelly Donders, beter bekend als Kelly Caresse, is één van de populairste Mommy Influencers die ons land rijk is. Op haar website, kellycaresse.nl en social media kanalen blogt en vlogt Kelly over haar leven als jonge moeder van 3 meisjes; kleuter Lana (4 jaar), peuter Aimy (2 jaar) en dreumes Feline (1 jaar). Dagelijks inspireert ze jonge vrouwen, soon to be moms en moeders.

Kelly Caresse x Zenner:
Na eerdere samenwerkingen met zowel Etos als Zenner, heeft Kelly dit jaar samen met Zenner een exclusief voor Etos limited edition collectie ontwikkeld. Speciaal voor ladies, girls en baby’s. Vrolijke haaraccessoires waar het moederhart sneller van gaat kloppen, maar ook musthaves voor de jonge vrouw van nu! Verschillende haarbanden, elastieken en spelden zijn te terug te vinden in deze collectie. Maar ook de oplossing voor elke vrouw, die dagelijks struggelt met het borstelen van de klitten, in haar eigen haar of in dat van haar dochter, mag niet ontbreken in deze collectie; de anti-klit borstel. Speciaal voor deze lijn bedrukt met Kelly haar lijfspreuk; Enjoy the little things in life.

De collectie is een limited edition en dus slechts tijdelijk verkrijgbaar bij Etos, dus wees er snel bij!