Zenner op de Huishoudbeurs; het gezelligste uitje van het jaar!

ZennerNieuws

Huishoudbeurs

Het gezelligste dagje uit voor jou en je vriendin!

Het is bijna weer zo ver, de grootste en gezelligste beurs van het jaar met de nieuwste trends op het gebied van, fashion, beauty, vrije tijd, wonen, culinair en gezondheid; de Huishoudbeurs!
Ook dit jaar is Zenner weer van de partij met ons ruime assortiment aan haaraccessoires.

Wie, wat, waar & wanneer
Van 17 t/m 25 februari vindt de Huishoudbeurs plaats in de RAI Amsterdam. Doe mee aan workshops, proef, geniet van leuke optredens en shop natuurlijk bij de Zenner stand. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Zenner op de Huishoudbeurs
Zenner is terug te vinden op stand nummer 01.036. Ons ruime assortiment bestaat uit o.a. elastieken, sierklemmen, patentspelden en toilettassen. Uiteraard mogen ook onze toppers; de Linziclips, Stay*in*Hair en de anti-klit haarborstels niet ontbreken! Ook tijdens deze beurs zijn onze stylistes weer aanwezig om jou te voorzien van passend advies. Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor leuke producten en kapsels? Klik dan hier of kijk op ons YouTube kanaal!

Kaarten kopen
Van 2 tot en met 15 februari 2018 maak je op ons Facebook pagina kans op kaarten! Mocht je hier niet op willen wachten? Koop dan alvast je kaarten via www.huishoudbeurs.nl of ga langs bij de Kruidvat of Primera.

Kijk voor meer informatie op www.huishoudbeurs.nl!

Tot ziens op de Huishoudbeurs!