Gespot in oktober

admin2Gespot, Nieuws

In Fashionchick is een prachtige publicatie over de schuifspeldjes van Zenner geplaatst. Er wordt bij beschreven hoe je de perfecte hot knots moet maken, en dat kan natuurlijk niet zonder de essentials van Zenner.

Ook in Vrouw Magazine zijn de schuifspeldjes meegenomen, dit keer in goud, zilver én zwart.

Twinkelbella heeft een mooie Instagram story geplaatst waar zij de artikelen van de Disco collectie laat zien die zij heeft ontvangen.

40envoorheteerstmoeder.nl heeft twee prachtige blogpost gemaakt over de kindercollecties van Zenner die zij heeft binnen gekregen. Ten eerste de Blooming collectie, ze beschrijft dan ook dat haar dochter helemaal weg is van de bloemen maar ook dat de kattenspeldjes erg favoriet zijn. Maar zelf is ze ook erg blij dat er tegenwoordig zulke hippe haaraccessoires zijn voor kinderen. Daarna heeft ze weer een post geplaatst over de Disco collectie, die ze ook lekker kleurrijk en feestelijk vind. Maar ook heeft ze een winactie opgezet zodat ook de lezeressen leuke accessoires kunnen winnen, en helemaal warm worden gemaakt  voor de feestelijke collectie van Zenner girls.

Melikebeauty heeft instagram stories geplaatst waarin haar nichtje met de Zenner producten speelt met een linkje naar de Zenner instagram. Ook laat ze alle spullen zien die zij heeft ontvangen en waar zij heel blij mee is.

Momambition is op Instagram ook erg uitgesproken geweest over Zenner. Ze heeft een post geplaatst waarin haar dochter het leuke strik speldje draagt van de Disco collectie. Ook heeft ze instagram stories geplaatst waarin zij zelf de speld draagt van de Bloomy Garden collectie waarin ze aangeeft hoe leuk en hoe makkelijk die te gebruiken zijn. Ook heeft ze daar een leuk filmpje dat zij met haar dochter door de stad loopt waarin haar dochter het feestelijk zilveren strik speldje in heeft.

Op Instagram heeft pinkitnl ook een mooie instagram story met de spullen die zij heeft ontvangen van de Disco en de Bloomy Garden collectie van Zenner, ook heeft ze een linkje naar de Zenner instagram.

Moniquemichelle.nl heeft op instagram twee posts geplaatst met de Bloomy Garden collectie, in de ene de haarspeld die om de staart heen kan en in de ander de schuifspelden waarmee het haar mooi naar de zijkant gebracht kan worden.

Whatsonmamasmind.nl heeft een prachtige post geplaatst met een winactie van de Disco collectie en is hier dan ook erg over te spreken. Ook heeft zij een link in de post geplaatst naar de website van Zenner.

Northflix.nl heeft een test gedaan met verschillende elastiekjes en beschreven hoe deze er uit zien en welke de beste zouden zijn volgens haar. Uiteindelijk wonnen de Zenner elastiekjes omdat deze steviger waren en beter in het haar bleven zitten.