Gespot in mei

admin2Gespot, Nieuws

De maand mei heeft veel mooie voorjaars recensies met zich meegebracht. De Mermaids en The Shore collecties laten onze haren deze maand net zo schitteren als het zonnetje zelf. De beautytools zijn weer flink getest en de handige Tangle free Brush is ook populair!

Meiden Magazine heeft een leuke winactie met haaraccessoires van Zenner op hun website gezet. Zij geven 6x een compleet pakket weg! Ook verwijzen zij deze maand in hun magazine naar de haarpiercings voor de ultieme festival look. De mini Tangle free brush met roze tijgerprint is ook in veel bladen te zien en wordt ook wel de ‘ultieme musthave’ voor in de zomer genoemd.
Met dit handige hulpje maak je je haar weer klittenvrij, aldus De Waterweg Bruist en De zaanstreek Bruist. Ook Ginneken/Bavel/Ulvenhout Bruist en Nijmegen Bruist zijn fan van deze anti-klit borstel.
Knippie laat een model in hun magazine stralen met een magische vlecht vol parels en strikjes van Zenner.

Blogmama heeft deze maand samen met haar dochtertje de Mermaids collectie uitgeprobeerd. Zij heeft 2 vlechtjes weten op te fleuren met de oceaanblauwe haarband en bloemen clipjes, zodat haar dochtertje tijdens het spelen geen last heeft van losse plukjes. Mammiemammie heeft beide zomercollecties van Zenner getest. Haar dochtertjes dragen de haaraccessoires vaak naar feestjes. Vooral de parel swirls zijn populair onder de twee meisjes. Roryrj Heeft 2 mooie Instagram posts van haar dochtertje geplaatst. Daarin straalt zij met de vrolijke blauwe bloemenclipjes en haarstrikjes die zij van oma gekregen heeft.

Healthyfoodbylau geeft in haar Instastories aan nieuwsgierig te zijn naar de ronde föhnborstel van Zenner en zij gaat hem snel uitproberen. Huisentuinliefde geeft handige tips op hun blog. Zij vertellen ook dat de Zenner Metal Free haarelastiekjes veel beter zijn voor je haar! Kellycaresse heeft naast die schattige schoentjes voor haar dochtertje ook haarzelf verwent met de classic bruine clipjes van Zenner. Dyonnebakker heeft een handige review geschreven over de olijfgroene Tangle Free Brush. Deze borstels zijn super ‘handy’ als je nat haar hebt en niet al je haar terug wilt zien in je borstel. Ook doet deze borstel wonderen bij veel klitten en kom je er weer moeiteloos doorheen. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes en maten en daar hoort natuurlijk ook een Instagrampost bij.

De Beautytools zijn deze maand getest door 40envoorheteerstmoeder. De Kabuki brush, blending kwast en blending spons zijn goedgekeurd: ‘kom maar op met die make-up looks!’ Mrsbeautyscene heeft de siliconen blending spons ook ontdekt. Zij deelt dat met een vrolijke foto in haar Instastories.