Zandkastelen bouwen, schelpen zoeken en lekker met de voetjes in het water… de zomer is in zicht! De nieuwe collectie van Zenner staat in het teken van een prachtige fantasiewereld vol met zeepaardjes, zandkastelen en de mooiste schelpen. Zet je kleine zeemeermin in het zonnetje met de Mermaids collectie!


Mermaids neemt je mee diep in zee!

De nieuwe zomercollectie van Zenner heeft alles waar een kind alleen maar van durft te dromen. Tover je dochter om tot een echte zeemeermin door de swirls met schelp of zeester in het haar te draaien. Dit is de finishing touch voor iedere visgraatvlecht!
Tijdens het bouwen van zandkastelen kunnen de haren uit het gezicht gehouden worden door snapclips met zeesterren, glitter strikjes of mooie kleurrijke bloemen. Deze snapclips maken van ieder meisje een echte waterprinses.

Wat is er nou mooier dan de kleur van de zee? Dit zie je terug in deze haarband. De haarband met een vlotte strik vrolijkt de losse haren op.

De losse plukjes en natte haren kunnen naar achter geklemd worden met de stervormige sierklemmetjes. Dit kan ook heel schattig zijn bij een vlechtje. Niet alleen handig, maar ook nog eens ontzettend leuk!

Na een frisse plons in de zee kunnen de lange haren vastgezet worden met een cable elastic die ook nog eens mooi om de pols gedragen kan worden. De cable elastics passen helemaal in het strandthema door de leuke kleurtjes.

HOW-TO
In onderstaande HOW TO’s laat Aeola zien hoe je twee leuke kapsels creëert met de Mermaids accessoires.

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner exclusieve themacollecties die tijdelijk te vinden zijn op de displays bij de drogisterijen.
Naast Mermaids heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties. Bekijk hier ook de Vaiana kidscollectie!