Losse heupen op vrolijke deuntjes in het Spaanse zonnetje, wie wordt daar nou niet blij van? De zomercollectie van Zenner staat in het teken van ‘Latin Rhythm’. De kleuren van koraal, groene palmbladeren, rode chilipeper en de geelkleurige avocado komen terug in deze collectie.

Latin Rhythm


Hoge temperaturen met Latin Rhythm!

Er is niks vervelender dan losse haartjes in het gezicht te hebben hangen tijdens het dansen. Een knot houdt het haar goed op hun plaats tijdens een passionele salsadans. De knotclip heeft als leuk detail een gouden pijl en zorgt voor een mooi én handig kapsel.

Heb je net even wat meer volume nodig? Toupeer het haar bovenop je hoofd en zet het vast met de patentspeld voor een speels effect. Ook kan er met de patentspeld een elegante staart gemaakt worden. De patentspeld is gemakkelijk in het haar te doen en is ook geschikt voor dik haar.

Is het temperatuurtje wat hoger en wil je even alle haren uit het gezicht hebben? Steek je haar dan op met een van de cable elastics met speels patroontje. Maak een hoge staart, zodat er geen losse plukjes meer zijn en je staart lekker kan meeswingen op het ritme van de muziek!

Of gebruik de haarband met strik om je outfit op te vrolijken en in het ‘latin rhythm’ sfeertje te blijven.

De sierklem is niet alleen heel handig, maar is ook heel sierlijk.
Klem je voorste lokken naar achter met een bruine of groene sierklem of maak een platte staart met de bananen sierklem. Dit geeft een wat speelser effect dan een normale staart.

1..2..3..Ready to tango! Je dansmoves zijn niet het enige wat er uitblinkt met deze flitsende speld. Fleur je staart op met een gouden of zilveren haarringetjes met parels of leuke bedels.

HOW-TO
In onderstaande HOW TO’s laat Aeola zien hoe je twee zwoele zomerkapsels creëert met de kleurige Latin Rhythm accessoires.

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner exclusieve themacollecties die tijdelijk te vinden zijn op de displays bij de drogisterijen.
Naast Latin Rhythm heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties. Bekijk hier The Shore collectie!