INSPIRATIE

HAARBORSTEL MET THEE & KOFFIE VEZELS

Snooze jij je wekker honderd keer in de ochtend? Of ben je juist een vroege vogel, die meteen naast het bed staat? Iedereen start zijn ochtend op z’n eigen manier. Hoe je je dag ook begint, de nieuwe anti-klit haarborstels van Zenner passen perfect in iedere ochtendroutine. En zijn ideaal voor echte koffie- of theeliefhebbers. De duurzame haarborstels zijn namelijk gemaakt van koffie- of theevezels.

HAARBORSTEL MET KOFFIEVEZELS 

De koffievezels zijn afkomstig van koffiedik. Verbruikt koffiedik wordt over het algemeen als afval beschouwd en wordt meestal weggegooid. Zenner behoort tot een van de bedrijven die unieke manieren vindt om koffiedik te hergebruiken. Dit zie je terug in onze haarproducten, zoals deze fijne haarborstel. Als je aan de haarborstel ruikt kun je de geur van de koffie zelfs ruiken!

HAARBORSTEL MET THEE VEZELS  

Cellulosevezels, een bijproduct van Kombucha thee, wordt gekweekt met behulp van een symbiotische kolonie van bacteriën en gist. Deze wordt vervolgens geoogst en gedroogd om een materiaal te creëren dat sterk lijkt op leer. De cellulosevezels zijn in de theeborstels verwerkt, dus ruik ook eens aan deze borstel.

De haarborstels zijn daarnaast ook nog eens anti-klit. Dit betekent dat de borstel je haar pijnloos ontklit en door de omhulde nopjes wordt je haar niet statisch tijdens het borstelen.

Het handvat van allebei de borstels zijn gemaakt van 70% biologisch afbreekbaar PLA en 30% koffie/thee vezels. Het borstelkussen bestaat uit een mix van 30% koffie/thee vezels en 70% rubber.

Maak je ochtend routine compleet met deze unieke haarborstels van Zenner. De haarborstels zijn te verkrijgen bij de drogisterij.

Pernila van Rijn is Marketing Assistent bij Zenner. Ze voorziet de website van Zenner van leuke blogs, hippe hair tutorials en nieuwe producten. Verzorgd voor de dag komen en af en toe uitpakken met een stijlvol en zakelijk kapsel is waar Pernila zich vaak mee bezig houdt. Haar werk bij Zenner en haar interesse in care, hair en beauty is daarom een perfecte combinatie