INSPIRATIE

STAY-IN-HAIR COLLECTIE

Glijdt je haarklem, haarelastiekje of scrunchie tijdens het sporten of een dagje werken continu uit je haar? Super vervelend, vind je niet? Daarom heeft Zenner dé oplossing bedacht voor dit veel voorkomende probleem. Maak kennis met de Stay-in-Hair collectie van Zenner.

Alle producten uit de Stay-in-Hair collectie bevatten rubber aan de binnenkant, zodat de haaraccessoires niet uit je haar kunnen glijden. De productlijn bevat diverse producten zoals, haarklemmen, haarelastieken (in verschillende kleuren), haarbanden en natuurlijk mag de hippe scrunchie niet ontbreken in dit rijtje.

Scrunchies zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken en met deze ‘scrunchie 2.0’ heb je de perfecte variant om mee te sporten. De Stay-in-Hair scrunchie bevat, zoals eerder genoemd, een rubber laagje wat zorgt voor extra grip. Zo blijft je haar goed zitten tijdens je hardlooprondje, thuisworkout of yogasessie. Je wilt natuurlijk niet dat je haar in de weg zit tijdens je intensieve workout.

Je kunt er niet meer omheen: de haarklem is terug van weggeweest en hélemaal on trend. Ook bij deze haaraccessiores is het extra grip geen overbodige luxe. Daarom heeft Zenner de haarklem(men) ook in Stay-in-Hair variant. De haarklemmen bevatten een rubberen laagje wat de haarklem voorziet van extra grip in het haar. Hierdoor blijft de haarklem de hele dag op zijn plek zitten. De haarklemmen zijn geschikt voor alle haartype, want ze zijn verkrijgbaar in mini, midi en maxi formaat.

Druk maken om je haar is met deze Stay-in-Hair collectie verledentijd!

Hair Tutorial

Opzoek naar inspiratie om je haar vast te zetten? Dan zit je goed! In deze video zie je hoe Meia drie verschillende lookjes creëert, met onze Stay-in-Hair haarklemmen.

Pernila van Rijn is Marketing Assistent bij Zenner. Ze voorziet de website van Zenner van leuke blogs, hippe hair tutorials en nieuwe producten. Verzorgd voor de dag komen en af en toe uitpakken met een stijlvol en zakelijk kapsel is waar Pernila zich vaak mee bezig houdt. Haar werk bij Zenner en haar interesse in care, hair en beauty is daarom een perfecte combinatie