INSPIRATIE

HAARACCESSOIRES TRENDS VAN ZOMER 2020

Vorig jaar was de scrunchie hét trend item op het gebied van haaraccessoires van de zomer. De scrunchie geeft je outfit in een handomdraai een hippe, zomerse twist. Ook dit seizoen blijft de scrunchie absoluut een key item. We hebben de drie nieuwste trends van deze zomer voor je op rij gezet. En wij verwachten dat deze accessoires, net als de scrunchie, hier to stay zijn.

TREND 1: PADDED DIADEMEN

De diadeem is fashionable én ontzettend handig! Er leuk uitzien en je haar niet in je gezicht, dat is de ideale combinatie als je het ons vraagt. Goed nieuws: de padded diadeem is weer helemaal terug! Dit haaraccessoire kan voor elke gelegenheid. Heb je een leuk feestje op de vrijdagavond? Diadeem. Chique etentje met vrienden? Diadeem. Naar de supermarkt en last van een bad hair day? Ook dan is de diadeem jouw redder in nood. En je kan er eindeloos mee variëren. Combineer een classy black diadeem met een rustige outfit of ga voor een zachte, crème kleurige of gestreepte variant om jouw zomerse look compleet te maken. De padded diadeem is een leuk en een makkelijk accessoire om de show mee te stelen deze zomer.

TREND 2: PINK CLIPS

On Wednesdays we wear pink. Of gewoon elke dag! Roze clips zijn namelijk helemaal hot. Zorg voor die feminine touch met een zachtroze haarclip of kies voor knalroze to spice things up. Met deze haaraccessoires kan je alle kanten op. Het kan natuurlijk subtiel, maar je kunt er ook een statement mee maken, als je wilt. Steek je haar omhoog of schuif het aan de zijkant naar achter. Het enige wat zeker is: roze is de kleur to go!

TREND 3: NATURE INSPIRED

Als je niet op vakantie kunt, moet je de vakantie maar naar jou toe laten komen. Gelukkig kan dit al met de kleinste dingen, zoals een schelpaccessoire in het haar. We zien al een aantal jaar schelpen overal in terugkomen. Kettingen, armbandjes, oorbellen, maar dus nu ook in haaraccessoires. Deze clips met schelpjes zorgen voor een ultiem zomers gevoel en wie wordt daar nou niet gelukkig van? Schuif je haar naar achter of maak een losse knot met een elastiekje met het mooiste van moeder natuur.

Luna Duindam is onze marketing assistent bij Zenner! Zij heeft voor haar Communicatie studie een opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Naast het schrijven van stukjes, foto’s maken en eindeloos scrollen op social media, houdt zij ook van alles op het gebied van haar en beauty.