INSPIRATIE

FOR YOU & MINI COLLECTIE

De collectie naam verklapt het al een beetje, maar de nieuwste collectie van Zenner is speciaal ontwikkeld voor voor jou en je mini me. De collectie bestaat uit schattige haaraccessoires voor kids, maar ook fashionable musthaves voor jou mogen natuurlijk niet ontbreken. De zachte kleuren en het vrolijke tijgerprintje maken de collectie compleet. 

Maak eenvoudig een staartje, knotje of vlecht met de kleine haarelastieken. Maak het kapsel vervolgens compleet met de mini scrunchies in zacht roze of tijgerprint. Of ga je liever voor de haarband? Door te mixen en matchen maak je in no-time een trendy kapsel. Zet de losse plukjes gemakkelijk vast met de bijpassende klik-klak haarspeldjes. De klik-klakjes zijn voorzien van een zachte omhulling. Hierdoor zijn de speldjes geschikt voor elke gelegenheid en zitten ze ook nog eens heel fijn.

Jij wordt in deze collectie natuurlijk niet vergeten. Nadat je mini-me is voorzien van een schattig kapsel, kun je zelf aan de slag. De samenhang in kleuren en producten maakt de collectie uniek. De zachte kleuren zorgen er niet alleen voor dat je kapsels match met je mini me, maar de collectie sluit ook perfect aan bij iedere kledingstijl.

Kleine tip van het Zenner-team: de collectie is het perfecte cadeau voor moederdag.

Hair Tutorial

Benieuwd naar de collectie? Bekijk dan de video en laat je inspireren. Na de video zijn jij en je mini-me helemaal klaar voor de stralende lente dagen. 

Pernila van Rijn is Marketing Assistent bij Zenner. Ze voorziet de website van Zenner van leuke blogs, hippe hair tutorials en nieuwe producten. Verzorgd voor de dag komen en af en toe uitpakken met een stijlvol en zakelijk kapsel is waar Pernila zich vaak mee bezig houdt. Haar werk bij Zenner en haar interesse in care, hair en beauty is daarom een perfecte combinatie