Vaiana is een avontuurlijke tiener die, met behulp van halfgod Maui, de oceaan over zeilt op een spannende missie om zichzelf te bewijzen als grote avonturier en om haar mensen te redden.
vaiana

Op avontuur!
Ook al zeilen jouw kids de oceaan misschien nog niet over, deze haaraccessoires zorgen ervoor dat ze er net zo avontuurlijk bij zullen lopen als de stoere Vaiana. De zijkammen met kralen schuif je gemakkelijk in het haar, waardoor de meisjes erbij lopen als een echte Hawaiiaan.

Een ‘lei’ is een traditionele Hawaiiaanse bloemenkrans die wordt gedragen als lichaamsversiering. De bloemetjes die hiervoor gebruikt worden heten ‘Plumeria’, dit zijn typische Hawaiiaanse bloemen. De haarband is hier ook op gebaseerd. Deze haarband kan gebruikt worden bij los haar of in combinatie met een leuke paardenstaart of vlecht. Het geeft je haar een tropisch tintje!

De klik-klaks met bloemen geven een beachie-effect wanneer je ze in het haar vastzet. En ook hier staat de stoere Vaiana op afgebeeld, waardoor de kids erbij lopen als een echte ontdekkingsreiziger.

In onderstaande HOW TO laat styliste Aeola zien hoe jij ook zo’n avontuurlijke look kan creëren!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner exclusieve themacollecties die tijdelijk te vinden zijn op de displays bij de drogisterijen.
Naast deze collectie heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties. Bekijk hier ook de Candy Candy collectie, een echte confetti-explosie!