Zon, zee en strand. Er zitten ieder jaar weer prachtige dagen bij in het voorjaar. Heerlijk om een lange strandwandeling te maken. De haaraccessoires uit deze minimalistische collectie zorgen ervoor dat ondanks het frisse voorjaarswindje, je haar toch goed zit!
the shore

Terug naar de kust
Deze minimalistische voorjaarscollectie heeft alles wat je nodig hebt wanneer je lekker gaat uitwaaien op het strand. Een eenvoudige haarstyle is op te vrolijken met de swirls. Deze draai je gemakkelijk in het haar, waardoor schattige parelbloementjes het kapsel een finishing touch geven. Natuurlijke en lichte kleuren staan centraal in deze collectie.

Is de wind steviger dat verwacht, gebruik dan de haarband met verenprint. Deze zorgt ervoor dat alle losse plukjes haar uit het gezicht blijven. Wanneer je na de strandwandeling bij een beachclub naar binnen duikt voor een heerlijke warme chocolademelk, zet je, je verwaaide coupe omhoog met de metallic cable elastieken. Je zet er een mooie strakke paardenstaart of een hoge knot mee vast.

Is een strandwandeling nog wat vroeg en ga je alleen lekker eten aan de kust? Steek je kapsel dan nonchalant opzij met de snapclip met lederen strik of de triangle clips. Of creëer een dromerige look met de schuifspeldjes met parelbloem.

In onderstaande HOW TO laat Aeola zien hoe je een prachtig kapsel kan creëren met de accessoires van The Shore

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner exclusieve themacollecties die tijdelijk te vinden zijn op de displays bij de drogisterijen.
Naast deze collectie heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties. Bekijk hier ook de Sensitive collectie!