De collectie bestaat uit accessoires met een vrolijke luipaardprint en gouden details. Met deze vrolijke accessoires ben je helemaal klaar voor de zomer. De collectie van Sunkissed biedt accessoires waarmee jij jouw sunny look compleet maakt. Sunkissed bestaat uit sierklemmen, haarbanden, een luipaard scrunchie, een luipaard diadeem, een gouden speld en tie-for-tails. De elastieken zijn ook leuk voor om je pols. Accessoires die stuk voor stuk je zomerlook compleet maken en je haar uit je gezicht houden met dit warme weer. Kom maar op met die sunny days!

Sunkissed


Sunny days

Sunkissed is de nieuwe limited edition collectie van Zenner. Alsof de zon de hele dag door straalt, zo voel jij je met de zomerse haaraccessoires van Sunkissed. Niet alleen om je haren fashionable omhoog te houden tijdens het warme weer, de haaraccessoires geven je outfit een extra touch.

Golden Hour 

Summer, please be awesome! Awesome gaat het zeker worden, met de nieuwe items uit de limited edition collectie Sunkissed. Door de gouden details en luipaardprint wordt jouw haar een echt zomers feestje. Every hour will be golden hour.

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Sunkissed heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.