Knallende metallics gecombineerd met shiny materialen, dat omschrijft de nieuwe kids collectie Glossy van Zenner het beste. Een scrunchie of een haarband met strik gemaakt van een glimmende, paarse stof. Of mini sierklemmen met een glanzende oil finish. Uiteraard vind je ook elastieken terug in deze collectie. Ga je voor de metallic cable elastics of voor de paarse metal free elastieken? Stuk voor stuk echte eyecatchers voor de kleine fashionista’s. Kies je favoriet!


Glossy

In deze voorjaarscollectie staat schitteren centraal. Met glitters en metallics creëer je een mooie look bij je mini-me.

Party of Glow

Stralen doen we allemaal! Zo ook met deze glowing accessoires voor stoere meiden. Geef je look iets extra’s met de glitters die je vindt op de haarbanden en de klik-klak speldjes. Met de Glossy accessoires van Zenner creëer je glamourmomenten. Welke accessoires je ook kiest, glamour zal het zeker uitstralen!

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Glossy heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.