Bye silver, hello gold! Glinsterende afwerkingen, fonkelende details, glanzende stoffen, de Sparkling Gold limiteds van Zenner voor Girls biedt een heuse renaissance van goud.Wachten tot de feestdagen in niet meer nodig, goud kan tegenwoordig altijd! Het is toch heerlijk om het haar van je kleine fashionista te versieren met een mooi accessoire. Een gouden touch maakt haar lookje toch net wat sprankelender. Zenner geeft zich over aan de gold rush en komt met begeerlijke limiteds om van iedere outfit een gouden combinatie te maken.


Always Gold

De collectie Sparkling Gold bestaat uit verschillende schitterende haaraccessoires voor een glinsterende outfit. Gouden haaraccessoires zoals een scrunchie, diadeem, een golden haarband, haarclips, klik-klaks, elastieken en haarklemmen om jouw fashionista te versieren met een mooi accessoire.

Bye silver, Hello gold 

Tegenwoordig kan goud altijd gedragen worden. De haaraccessoires hebben allemaal een gouden touch waardoor jouw kleine fashionista er glamorous uitziet!

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Goldmine heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.