De Soft & Pink-limiteds collectie van Zenner is een waar paradijs voor alle kleine modepopjes onder ons. Laat ze de show stelen met de haaraccessoires in mooie zachtroze tinten of met schattige, gouden dots of maak de look van je kleine fashionista helemaal af met glitters. Want ieder modemeisje in spé houdt wel van een sparkle hier en daar. De Soft & Pink-collectie bestaat uit zeven adorable items die stuk voor stuk in de smaak gaan vallen bij je kleine meid.


Soft 

Het zijn net snoepjes voor in het haar en perfect voor een feestje of een dagje weg. Kies voor de zoete, zachtroze haarband met stippen, schattige haarclips met strikjes of de roze speldjes met een touch of gold. De gehele collectie is makkelijk te combineren en maakt van iedere eenvoudige outfit een feestje

and Pink

Je krijgt nooit genoeg van roze! En roze is eenmaal een modelkleur dus waarom niet in het haar? Bekijk alle haaraccessoires!

 

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Goldmine heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.