Niet alleen de moeders gaan voor een fris en fruitige Nieuwjaars-look, jouw kleine fashionista doet ook mee. Ook de girls gaan stralend het nieuwe jaar in. Met deze Serenity collectie schitter jij samen met jouw mini-me in het nieuwe jaar. 

Serenity


Tough but also Cute

Poederroze wordt afgewisseld met frisse wit- en grijstinten. Parels, tule en bloemmetjes tegenover metalen afwerkingen met diamanten. Deze collectie heeft echte musthaves voor jouw kleine fashionista. Extra schattig het nieuwe jaar in of toch stoer?

Flower Fresh

Flowers in my hair not a care! Voor het nieuwe jaar zorgen wij ervoor dat jouw mini-me echte eyecatchers draagt in haar haar. Om de accessoires een frisse look te geven zijn in de accessoires witte bloemen en heldere steentjes verwerkt. Zo steelt jouw kleine fashionista de show in het nieuwe jaar!

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner exclusieve themacollecties die tijdelijk te vinden zijn op de displays bij de drogisterijen.
Naast deze nieuwe collectie heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties. Bekijk hier ook de Winter Queen collectie.