Roze, de kleur die staat voor de vrouw. Het staat vrouwelijk, sierlijk en elegant. De nieuwe Renew-collectie van Zenner is ideaal voor een borrel op werk of een avondje uit met vriendinnen. Met deze stralende limiteds ga je 2020 zeker goed in. Gegarandeerd een sprankelend en fashionable begin van het nieuwe jaar.


Renew you

Roze straalt vrouwelijkheid uit en wordt geassocieerd met vrolijkheid en speelsheid. Wie wil dit nou niet uitstralen? Kies voor de zachtroze scrunchie, de roze pleated haarband, de glanzende roségouden haarspeld of haarklem. Dankzij de Renew-collectie geef je een simpele outfit een elegante touch met een speels randje. Ben jij klaar voor het nieuwe jaar?

Ga jij voor een nieuwe look? Met de roze haaraccessoires start jij het nieuwe jaar goed in prachtige roze tinten. Geef je outfit een extra touch en wees klaar voor het nieuwe jaar!

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties

Om de vier maanden lanceert Zenner limited editions, die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Renew heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.