Take a walk on the wild side. Zenner komt dit najaar met de Panther Parade collectie. Een ode aan het meest flamboyante dierenvelletje uit het dierenrijk. Binnen no time voegt -ie wat speelsheid toe aan elke outfit. Het is de finishing touch voor een normale schooldag óf om uit te pakken tijdens een feestje. Zenner verwijst op verschillende manieren naar de pracht en praal van de panter. Zo zijn er printjes van groot tot klein en weerspiegelen de scrunchies en pompom-elastieken de aaibaarheid van het lieve beestje. Maar pas op… het is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken!


Wild side

De Panther Parade collectie staat helemaal in het teken van dierenprintjes. Style jouw kleine fashionista met de panterprint haarband of scrunchie. Of misschien eens wat extra’s? Met de print klik-klak speldjes mét glitter style je de look van jouw dochter.

Panther Parade

Panterprintjes zijn helemaal hip, voor jong en oud. Dit kittige printje zien we nu overal. Een panterprint accessoire in het haar van jouw kleine meid, maakt elke outfit stoer en schattig.

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Panther Parade heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.