Samen staan we sterk! Met de Girl Power collectie van Zenner maak je een meidenparadijs van het hele universum. De nieuwe limiteds bieden fashionable, speelse haaraccessoires die het dagelijks leven nét dat beetje spice en sparkle geven, maar zijn ook uitermate geschikt voor een partyproof style.


Spice up your life

De eigentijdse scrunchie en trendy haarband zijn de blikvangers van de collectie en zijn gemaakt van hetzelfde kekke stofje als ook de lieflijke strikjes zijn. Daarnaast zijn er Girl Power klik-klak speldjes, haarklemmetjes en (cable)elastieken die iedere hairdo extra Girl Power geven. Meisjes aan de top!

Super Power

Heeft jouw kleine meid een feestje? Los of vast haar, het wordt allemaal mooi gestyled met de verschillende haaraccessoires uit de Girl Power collectie. Voor een beetje extra power in het haar zijn de Girl Power accessoires perfect!

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Girl Power heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.