Know your basics; klassiekers in een modern jasje! Zoals de naam al doet vermoeden, staat Zenner met de nieuwe limiteds in het teken van… Let’s Go Basic! Comfortabel, functioneel maar wél in stijl


Don’t call me basic

De vintage-look is niet weg te denken uit de fashionwereld. Zenner brengt een ode aan vertrouwde klassiekers door ze een moderne twist te geven. De collectie bestaat uit basics, die in een eigentijds jasje gestoken zijn met tijdloze, effen kleuren als marineblauw en cognac bruin. Of je nu een retro, vintage of moderne outfit draagt, je maakt elke look compleet met de Let’s Go Basic items van Zenner. Creëer met de ronde speld in een handomdraai een mooie elegante look. Voor een lekker nonchalante look zijn de klemmen al gauw jouw favoriet.

Eighties anno nu

In de limited Let’s Go Basic-collectie van Zenner zie je verschillende verwijzingen naar de jaren ’80, maar wél met een minimalistische, eigentijdse touch. Je ziet het in het kleurpalet maar je herleeft de eighties ook door het gebruik van kenmerkende materialen als ribfluweel.
Mirror mirror on the wall… jij hebt de leukste haarband of them all! Dé redder in nood tijdens een bad hairday en perfect om je everyday look iets extra’s te geven. Je ziet ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten maar dit exemplaar in ribstof is in al haar eenvoud een echte eyecatcher.
Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen.
Naast Let’s go basic heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties.