Wat gaan er toch fijne gedachten gepaard met de komst van de lente; s morgens wakker worden terwijl de vogels je vrolijk toefluiten, de terrassen die met de eerste zonnestralen vollopen, de geur van gemaaid gras, narcissen die zich voor het eerst weer laten zien en de koeien die dansen in de wei. Zenner verwelkomt de lente; HELLO SPRING


Hello Colours

De bloei ligt op de loer. Na de grauwe wintermaanden brengt de natuur ons weer helderheid en kleur. Een strak blauwe hemel en een blinkend gouden zon. Groene blaadjes zetten eindelijk door en ook de vrolijkkleurende bloesem krijgt een kans om zichzelf te laten zien. Zenner vertaalt wat we in de natuur zien tijdens de lente naar een vrolijke voorjaarscollectie.

Hello Love

Liefde hangt in de lucht en nog meer dan tijdens andere seizoenen showen we massaal als pauwen onze veren. Zenner snapt dit volledig en komt tijdens HELLO SPRING met  verleidelijke musthaves. Een gouden laurierkrans voor Cleopatraanse versierpogingen, een fashionable shawl die je met hetzelfde gemak als trendy haarband weet om te toveren of klik-klak speldjes met een pauwenprint.

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen.
Naast Hello Spring heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties.