Goud geeft je outfit een totaal nieuwe dimensie. Het is de kleur van overwinning, feest, glamour en rijkdom. Het blinkende metaal is al eeuwenlang een inspiratiebron, van Cleopatra tot het Oscar beeldje. Bij Zenner weten ze wel raad met het gouden draad. Goud past bij alles. Maar dé gouden combinatie met goud is toch wel zwart. Voor de Goldmine collectie weet Zenner beide kleuren genadeloos te matchen, oneindig veel mooie limiteds om van iedere outfit een gouden combinatie te maken. Kies voor de fluwelen headband in shiny taupe verfraaid met gouden fonkels, of de sophisticated zwarte haarknip die, net als de patentspeld fashionable patentspeld, is afgewerkt met de nodige gouden sparkles. Hul jezelf in goud in de mix met zwart en je staat gegarandeerd in de spotlight.


Glamorous 

Goud is de kleur van overwinning, feest, glamour en rijkdom. Goud past bij alles, en dat word in deze nieuwe collectie naar voren gebracht. Kies bijvoorbeeld de zwarte haarspeld met gouden fonkels of de staartklem voor de nodige gouden sparkles.

Outer Space

Met de Goldmine limited edtion collectie. Geef je je outfit een extra golden touch met de fashionable haaraccessoires.

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Goldmine heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.