Ongekende glamour met een bovenaardse sparkle. De Galaxy Glam limiteds nemen je, met al haar schitters en glitters, mee naar het sterrenstelsel en geven je look een ongekende sterrenstatus. Het chique kleurenpalet en luxe materiaalgebruik geeft deze collectie juist dat beetje cachet. Kies voor eenvoudige scrunchies, een ageless glamoureuze haarspeld of roaring twenties haarband. Met één simpele add-on ga je van nonchalant naar sophisticated.


Naar de sterren

De Galaxy Glam collectie bestaat uit verschillende schitterende haaraccessoires voor een outer space outfit. Diepblauwe haarelastieken, een grote haarclip, multi-coloured schuifspeldjes, cable elastieken in de mooiste kleuren, twee scrunchies; een dieprode en een glitterende gestreepte scrunchie. En om de look helemaal af te maken een bijpassende twisted haarband.

Outer Space

Met de Galaxy Glam limited edtion collectie straal je buitenaardse glamour uit. Je krijgt een ongekende sterrenstatus met de shiny scrunchie, de glamoureuze patentspeld en de sierlijke haarband. Geef je je outfit een extra dimensie met de fashionable haaraccessoires.

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Galaxy Glam heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.