De collectie bestaat uit accessoires met schilderachtige bloemenprint en roségouden details. Met deze vrolijke accessoires ben je helemaal klaar om de lente stralend te beginnen. Fleurs du Jour biedt bloemige eyecatchers voor elke dag; een haarsjaaltje, die je op meerdere manieren kan dragen is van dit seizoen. Verder bestaat de collectie uit een haarband, metal-free elastieken, scrunchies, schuifspelden en een fleurige klem. Stuk voor stuk versiert met sierlijke bloemen die jouw outfit helemaal compleet maken.


Add some flowers

‘Bloemen van de dag’, dat beschrijft de nieuwe limited edition collectie Fleurs du Jour. Bloemenprints zijn weer helemaal terug dit seizoen. In deze nieuwe limited edition collectie van Zenner is deze trend vertaald in hippe haaraccessoires. Praktisch gezien zijn de Fleurs du Jour accessoires ook onmisbaar tijdens het warme voorjaarszonnetje, ideaal om je haren fashionable omhoog te houden.

Très cute

Spring is here! De lente is officieel begonnen en dat is terug te zien in de nieuwe limited edition collectie Fleurs du Jour. Bloemen zijn niet te missen in het warme weer, dus hoe leuk zijn bloemenaccessoires in je haar?

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Fleurs du Jour heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.