De nieuwe limited edition collectie Daydreamer van Zenner is helemaal toegespitst op de kleine dromenjagers. Met de Daydreamer collectie waan je jezelf in een wondere wereld vol kleurrijke florals en lieflijke pasteltinten.


De Daydreamer collectie bestaat uit een fleurige haarbandje en een even fleurige scrunchie, vrolijke metal-free multicolour elastiekjes, diverse hartveroverende knipjes en schuifspeldjes. Alles wat je nodig hebt om een schattige hair-do bij jouw mini-me te maken. De fleurige bloemendetails zijn perfect om elke lenteoutfit compleet te maken.

Dream a little dream 

In deze collectie staan dromerige items centraal. Met schattige bloemetjes creëer je een mooie look bij jouw mini-me. De lieflijke accessoires creëren een dromerige look.

Head in the clouds

De haaraccessoires van Daydreamer zijn schattig en lief. Creëer een speelse look met de haarband met bloemen print. Of ga je liever voor de witte snapclips met bloem? Met de Daydreamer accessoires van Zenner is elke dag een feestje. Welke accessoires je ook kiest, de kleine dromenjagers zijn in de wolken.

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Daydreamer heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.