De voorjaarskidscollectie van Zenner zit bomvol vrolijke kleuren. Een echte confetti-explosie! Cupcakes, regenbogen en zoete taartjes komen terug in de haaraccessoires van Candy Candy.
Candycandy

Candy Candy, een echte confetti-explosie!

Kids worden dit voorjaar zoeter dan zoet. Ze worden ondergedompeld in een kleurrijk bad. Maak twee schattige staartjes met de badstofelastiekjes en zet losse plukjes vast met de klik-klakspeldjes met regenboog- of cupcakeprint.
Mooie lange haren kunnen tijdens het buitenspelen uit het gezicht gehouden worden met de strikvormige snapclips met cupcakeprint. Een fleurige haaraccessoire die de meisjes er honingzoet uit laat zien.
Met deze collectie waan je je in een echte snoepjeswereld. De haarband met schattige taartjes en cupcakeprint maakt van ieder meisje een waar keukenprinsesje als ze de meest heerlijke koekjes en taartjes uit de oven toveren.
Dit zoete sprookje vrolijkt je paardenstaart op met het krinkelelastiek met sterrenprint. Deze kun je natuurlijk ook gebruiken om een mooie visgraatvlecht vast te zetten.
Kortom, Candy Candy is met haar glitter klik-klakspeldjes en kleurige elastiekjes een fantastische collectie waar jonge meiden weg van zullen zijn.

In onderstaande HOW TO’s laat Aeola zien hoe je twee zoete kapsels creëert met de kleurige Candy Candy accessoires.

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner exclusieve themacollecties die tijdelijk te vinden zijn op de displays bij de drogisterijen.
Naast Candy Candy heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties. Bekijk hier ook de Vaiana kidscollectie!