Zwart verveelt nooit, zo weten ze ook bij Zenner. Black with a Twist biedt fashionable items in zwarte- en inky tones, gecombineerd met zilver en strass voor een glansrijk en feestelijk najaar. Accessoires die je avondje uit nét even wat meer glamour geven, je dagelijkse look naar een hoger level tillen of om tijdens de feestdagen nóg meer te stralen.

Black with a twist


Goed gestrikt

Met een strik zit je goed! Het maakt je look feestelijk en je kan het op veel verschillende manieren dragen. Maak een mooie vlecht en style deze onderin met een fraaie strik of ga voor een goed gestrikt exemplaar om een hoge paardenstaart bijeen te houden.

De kracht van zwart

De meest feestelijke periode staat weer voor de deur! Skip kledingstress en kies voor de-altijd-goed ‘’little black dress’’ en geef je look iets extra’s met sprankelende accessoires, zoals mooie spelden, haarringen en haarbanden uit deze nieuwe Zenner collectie. Onmisbaar voor de feestdagen en makkelijk te combineren zijn de Black with a Twist limiteds. Klassiekers, die je look net dat beetje extra cachet geven.
Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen.
Naast Black with a twist heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.