De prinsessen Elsa en Anna en hun vriendje Olaf ,uit de populaire Disneyfilm, Frozen, zijn terug! Met de nieuwe Frozen kidscollectie van Zenner tover je jezelf om tot een ware sneeuwkoningin… net als Elsa!
Frozen

Beleef avonturen met Anna en Elsa van Disney’s Frozen
Met de nieuwe Frozen kidscollectie van Zenner tover je jezelf om tot een ware sneeuwkoningin… net als Elsa! De collectie is uitgevoerd in ijsblauw en zachtroze, waarbij elk accessoire een sprankje icy glitter bevat.

De Zenner Frozen Kidscollectie bestaat uit haarborstels, hair & bodystickers en haaraccessoires. De Olaf en Elsa haarborstels lijken wel toverkrachten te bezitten, want klitten verwijderen was nooit eerder zo leuk! Met de diadeem met blonde vlecht creëer je een magische Elsa look. Zet je haren vast met de glitter elastieken die ook nog een hartje met Anna en Elsa bevatten.

Met de inklapbare borstel met jouw favoriete Disney prinses ben je overal op voorbereid, ideaal voor mee in de school- of sporttas.

De Frozen accessoires van Zenner vind je bij de drogist.

How-to Frozen

In deze how-to kun je zien hoe styliste Aeola van twee opvlechten schattige knotjes maakt. Deze knotjes styled ze verder af met de mooie, roze strikelastieken van Frozen.

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner exclusieve themacollecties die tijdelijk te vinden zijn op de displays bij de drogisterijen.
Naast Frozen heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties. Bekijk hier ook de Winter Dreams collectie!