De animal print is een échte klassieker. Keer op keer zien we de trend weer terugkomen in het modebeeld. Tijdloos, maar ook trendy. Van een stoer panterprintje tot een stijlvol slangenprintje, met de Animal Instinct accessoires van Zenner weet je zeker dat je fashionable de maanden tegemoet gaat. De collectie bestaat uit 7 haaraccessoires die op elk moment van de dag je dierlijke intuïtie doen opleven. Snake it till you make it!


Hear me roar

Dierenprintjes zijn niet meer weg te denken dit modeseizoen. Voor net dat beetje extra om aan je outfit toe te voegen. De collectie bestaat uit de snake haarband en scrunchie, haarklemmen en haarelastieken met panterprint die ook om je pols gedragen kunnen worden.

Snake it till you make it! 

Trend alert: De slangenprint. Het is een echte beestenbende in de modewereld. Naast de geliefde panterprint, wagen we ons dit najaar ook massaal in slangenprintjes. Je komt deze periode niet onder de slangenprint uit.

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Animal Instinct heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.