Gespot september

admin2Gespot, Nieuws

In de Magriet is een mooi stuk geschreven over de knotvulling van Zenner. Deze zorgt er voor dat zelf als je dun haar hebt een mooie volle knot kan maken.

In de Cosmogirl is er een pagina over beauty tools. En hierbij is de wimperkruller van Zenner vernoemd. Er staat dat de wimperkruller onmisbaar is en zelfs multi inzetbaar door hem ook te gebruiken om eyeliner aan te zetten.

In het lijfblad is een mooi stuk geplaatst over de Blooming collectie van Zenner. Hierbij wordt benadrukt dat de kleine fashionista’s niet zijn vergeten. Zij spreken enthousiast over de mooie kleuren en vormen die de meiden zeker leuk zullen vinden.

Mamaliefde.nl heeft een post gemaakt met haar dagboek van deze week. Op donderdag heeft ze een pakketje van Zenner binnengekregen met de Blooming en Handmade collectie er in. Vooral over de Blooming collectie is ze erg te spreken omdat ze zeker weet dat haar dochtertje daar erg blij mee is.

Love2bemama heeft op haar blog een link geplaatst naar instagram over de winactie met Zenner. Op haar instagram is dan een leuke foto te zien met de artikelen van Zenner die te winnen zijn. Om het pakket te kunnen winnen moeten de kandidaten ook het zennervoorgirls account volgen en mensen taggen zodat er veel mensen in contact komen met de Zenner voor girls lijn en instagram.

Stylebyalexaa heeft een instagrampost dat ze in een shoot zit. En tijdens deze shoot heeft ze clipjes van Zenner in en deze heeft ze ook getagd zodat het duidelijk is dat het van Zenner is.

Yoors van sherr heeft een blog gepost over de nieuwe handmade collectie die ze heeft binnengekregen. Ze is er heel enthousiast over en kan niet wachten om alles te proberen en vooral de haarband naar een leuk evenement op te doen.

Lotuswritings heeft een prachtige blog geplaatst over de Blooming collectie die ze heeft binnengekregen. Ze heeft veel foto’s van de artikelen bij haar dochtertje in het haar. En uitleg wat ze inhouden en hoe enthousiast haar dochter is over de artikelen, die vooral fan was van de bloemetjes en de katjesspelden.

Marvelousz heeft een blog geplaatst over de Blooming en Handmade collectie die zij heeft binnengekregen van Zenner. Zij heeft er mooie foto’s bij geplaatst en haar favorieten toegelicht. Van de Blooming collectie was haar dochter vooral te spreken over alles met bloemetjes erop. En zelf vindt ze de haarband in de twenties stijl helemaal geweldig.

Poldermama heeft ook een leuke blog gemaakt met een winactie van de Disco collectie die nog in de winkels moet komen. Er staan mooie foto’s bij en Poldermama maakt duidelijk dat ze er zelf fan van is.