Gespot in augustus

admin2Gespot, Nieuws

Deze maand zijn er leuke recensies voor Zenner. Deze maand is de creatieve mailer uitgegaan naar verschillende influencers. Hier is een ‘festival pakket’ uigekomen. Naast de creatieve mailer zijn er ook losse haarbanden verstuurd. Hiervan zijn blog, social en print recensies uitgekomen.

Joyce Elisa heeft een hele mooie blog post gemaakt van de Zenner spulletjes die zij heeft gekregen. Met als titel: “Een zwoele zomer met Stay Caribbean”. Ze geeft al aan dat ze enorm fan is van Zenner en al meerdere haaraccessoires ervan heeft daarnaast complimenteert ze de kwaliteit van Zenner.

Dhini heeft namelijk een leuke blog post gemaakt. Ze verteld hoe leuk ze de haarband vindt en dat het handig is om losse haren uit het gezicht te vermijden tijdens een bezigheid, fietstocht of een lange wandeling op het strand.

Glambeauty laat haar festival pakket zien via Instagram story. Ze laat weten dat ze zoveel mooie dingen heeft gekregen.

Grlmagnl maakt een foto van het perspakketje. Naast de foto showed ze ook een foto op instagram story van de haarband met een ‘hearteyes emoji’.

Marijnvantrierum en May-Cate laten weten dat ze het festival pakketje hebben ontvangen via Instagram story.

Retrosonja post op instagram een mooie foto van haarzelf met de Zenner haaraccessoire.

Sokobeauty staat al bekend om het mooi positioneren van haar producten. Deze keer heeft ze dit weer mooi gedaan met het festival pakketje.

Zomerbries Viva&Flair vraagt de lezer om de innerlijke zigeuner wakker te schudden door de aangeprezen producten. Hierbij hebben zij de knotclip gebruikt die er voor zorgt voor de ultieme bohemian look.

Zomerbries Viva&Flair heeft ook een flinke uitblinker deze maand, drie producten van Zenner op één pagina. Voor de vrolijke zomerlooks zou je zeker de haarring met klemspeld en de strikhaarband. Maar als het warm is wil je ook je haar vast kunnen doen daarom staan ook de krullende haarelastiekjes op deze pagina.