Gespot in april

admin2Gespot, Nieuws

Zenner gespot in april

Op de Travel pagina in Happy in Shape worden de handige cable elastics aangeraden om mee te nemen op reis. Vriendin geeft aan dat de cable elastics handig zijn voor tijdens het sporten en dat ze geen knik in het haar achterlaten. In het kader van Koningsdag zijn de rood, wit, blauwe producten van Zenner goed terug te vinden in de bladen. Story en Tina maken je klaar voor Koningsdag.

Online kreeg Zenner deze maand ook weer veel aandacht. De beautytools waren terug te zien op social mediakanalen als Youtube en Instagram. Zo laat Goodgirlscompany een aantal mooie items zien. Nadat ze haar make-up heeft aangebracht, geeft ze aan de beautytools dagelijks te gaan gebruiken. Goodgirlscompany heeft naast haar video ook een leuk artikel op haar blog geschreven over deze fijne producten. Youtuber Sharon Navarro moest in eerste instantie wat wennen aan de beautytools van Zenner, maar ze heeft haar favoriete item toch kunnen vinden.

Dhini heeft deze maand maar liefst vijf posts op Instagram geplaatst over de beautytools. Beautygoddess heeft een leuke winactie opgezet voor haar lezeressen. Mrsbeautyscene is blij dat er in Nederlands eindelijk een budget variant is van de beautyblender. Ook Youtube-ster Dilan Sabah heeft een mooie make-up tutorial geplaatst op Instagram waar zij de make-upspons van Zenner gebruikt.

Mamaliefde schrijft op haar blog dat je je kleine zeemeermin in het zonnetje kunt zetten met de schattige Mermaids collectie. Mammiemammie heeft haar dochtertje laten stralen door de draaispeldjes met parels in haar vlechtjes te draaien. Marstyle heeft veel opgepikt tijdens haar vlechten workshop. Op haar blog laat ze zien hoe twee invlechten een mooi staartje vormen. Ze bindt ze bij elkaar met een cable elastic.

Ouderwijsheid schrijft een mooi artikel over de Candy Candy en The Shore collectie. Ze gebruikt de klik-klaks en cable elastics. Zelf test ze The Shore collectie. De minimalistische triangelclips maken haar look compleet.

Sunseree schrijft op haar blog dat Zenner haar favoriete haaraccessoires merk is en dat de items goed blijven zitten in het haar van haar dochter. Haar dochtertje draagt de blauwe haarband uit de Mermaids collectie. Zazazoo vindt dat de Mermaids collectie alles heeft waar je dochtertje van droomt. Ze gebruikt de klik-klaks en draaispeldjes in haar artikel.