De nieuwe limited edition collectie Pink & Treats van Zenner doen de kleine fashionista stralen. Verwissel met één beweging de kleur van de omkeerbare pailletten. Je vindt de pailletten terug op de haarband, diadeem en de klik-klak speldjes. De Pink & Treats accessoires zijn als ware traktaties in de etalage van een roze snoepwinkel, een feestje voor je haar!

Pink & Treats


Trick or treat

In deze collectie staan pailletten en accessoires als snoepjes centraal. Met deze look creëer je een echte girly look bij jouw mini-me. Trick or treat, anyone?

Feestje in je haar

Omkeerbare pailletten zijn helemaal hip. Laat jouw kleine meid stralen met de diadeem of haarband door deze op twee manieren te dragen. Of ga je liever voor de glitter klik-klaks en klemmetjes? Een extra touch voor jouw mini-me met de unicorn klik-klaks. Elastieken voor om je pols en in je haar, superhandig!

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner limited editions die tijdelijk te vinden zijn in de schappen bij diverse drogisterijen. Naast Pink & Treats heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve collecties.