Wandel mee met Zenner door haar Bloomy Garden, waar de liefde een grote rol speelt en de romantiek er van af straalt. Zeeën van bloemen en wandelingen bij zonsondergang. Rozengeur en maneschijn. Romantiek wordt door veel vrouwen als een teken van liefde gezien, het geeft je een aangenaam en begerenswaardig gevoel dat je speciaal bent. Zenner draagt daar graag haar strass-steentjes aan bij.

Bloomy Garden


Godin van de liefde

Waan jezelf als boegbeeld van de romantiek, een echte godin van de liefde met de Bloomy Garden collectie. De hartstochtelijke kleuren, sierlijke vormen en dromerige ontwerpen maken elk haaraccessoire op eigen wijze uniek. Creëer in no time een elegante en romantische look.

Every great dream begins with a dreamer
Droom weg tussen de bloemenvelden terwijl vlinders aan je voorbij vliegen. Fantaseer over innige herfstwandelingen of zwijmel weg bij de gedachte aan mooie momenten onder de schitterende sterrenhemel. Zowel de schittering van de sterren, de bloeiende bloesem en de schemer van de nacht worden door Zenner verwerkt in de begeerlijke Bloomy Garden collectie haaraccessoires.

Op zoek naar kapsel inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Youtube!

De Zenner themacollecties
Elke zes weken heeft Zenner exclusieve themacollecties die tijdelijk te vinden zijn op de displays bij de drogisterijen.
Naast Bloomy Garden heeft Zenner dus nog veel meer leuke en exclusieve themacollecties. Bekijk hier de Handmade collectie.